Menü Bezárás

Szobák

A garden vendégház szobái

A legjobb szobák a legjobb áron, közvetlen foglalás esetén kedvezményekkel

Modern szobáink kényelmesek és minden igénynek megfelelőek. A 2 személyes szobától a családi szobáig mindenki megtalálja a magának a legjobbat. 

1. Szoba

A földszint első szobája egy kellemes, nyugodt hangulatú, franciaágyas, légkondicionált és televízióval ellátott, akadálymentesített szoba, mely igény esetén pótágyazható. A modern stílust és a meleg színeket a szobába beáradó nagy mennyiségű fény teszi még hangsúlyosabbá.

2. Szoba

Ez a szoba parkra néző erkéllyel, franciaággyal, légkondicionálóval és televízióval felszerelve, modern stílussal és meleg, világos színekkel ad otthont két fő számára, hogy nyugodt és hangulatos környezetben pihenjék ki a nap fáradalmait.

3. Szoba

A földszint kétágyas, parkra néző erkéllyel rendelkező szobája modern kialakításának köszönhetően fiatalos stílussal várja lakóit. A parkra néző kilátás nyugodt pihenést biztosít fülledt nyári estéken és meghitt hétvégi reggeleken egyaránt.

4. szoba, Családi / Family

Emeleti családi lakosztály saját erkéllyel, mely egy franciaágyas és egy kétágyas szobájával négy fő elszállásolására alkalmas. Modern stílusának és felszereltségének köszönhetően ideális választás, hogy az egész család együtt, mégis kényelmesen élvezhesse a vakációt.

5. Szoba

Emeleti, külön ágyas, pótágyazható szoba, mely a kerti tóra néző saját erkélyével különösen meghitté teszi lakói itt tartózkodását. Modern stílusának köszönhetően kellemes hangulattal várja lakóit, nemcsak az erkélyen való idilli ücsörgésre, de a kényelmes és fényes belső térben való sziesztázásra is.

6. szoba

Modern kialakítással és melegséget árasztó színekkel várja lakóit ez az emeleti, saját, parkra néző erkéllyel rendelkező, külön ágyas szoba, mely csendességével és felszereltségével gondoskodik a zavartalan, nyugodt pihenésről, legyen szó nyár esti borozásról az erkélyen, vagy téli moziestről a szobában.

7. Szoba

Ez az emeleti franciaágyas szoba modern hangulatával és meghitt, kertre néző saját erkélyével ideális helyszínt biztosít a hétköznapi fáradalmak nyugodt környezetben való kipihenésére, csendes esti borozás vagy idilli kuckózás során egyaránt.