Menü Bezárás

Dézsa hétvégék

Dézsa hétvégék

Egész évben nagy volt a pörgés és úgy érzed rád fér egy testet-lelket feltöltő pihenés? Ajándékozd meg magad, párodat, vagy családodat egy tökéletesen megszervezett élményhétvégével, exkluzív de mégis családias környezetben a Gardenben!

Mindenre gondoltunk, ami segíti az ellazulást, kikapcsolódást; Neked csak annyi a dolgod, hogy erre a hétvégére magad mögött hagyod a gondokat, a nyüzsgést.

A pénteki érkezést követően “welcome kávé/tea” és sütemény vár, majd hangulatos lovaskocsizás Makón, finom forralt bor kíséretében. Visszaérkezés után a vacsorát kötetlen ismerkedés, beszélgetés kísérheti.

Szombaton pezsgős reggeli brunch-al fogadunk, majd a Wellness élmények várnak rád! Ellazultan élvezheted a sódézsát, ami parajdi sóval van feltöltve, majd próbáld ki a jakuzzit és a szaunát is!

Egy finom masszázs garantáltan ellazít*, később a kellemes vacsorát finom borokkal** egészíthetitek ki.

Vasárnap már kipihenten és feltöltődve fogyasztod el a reggelit, a szobák elhagyása 10 óráig történik.

Biztosítjuk számotokra a csendes környezetet, hiszen a Panzióban 7 szoba található (összesen 16 férőhely), így elkerülve a zsúfoltságot.

A 2 napos program minden esetben minimum 8 fő részvétele esetén indul.

A foglalás a teljes ár 50%-ának az előre utalásával válik érvényessé.

Foglalásodat kizárólag telefonon vagy emailben tudjuk fogadni. Egyéb helyeken meghirdetett árak nem az élményhétvégékre vonatkoznak.

*a foglalásnál kérjük, jelezd, ha szeretnél masszázst igénybe venni
**a megadott árak csak a welcome italokat tartalmazzák