Menü Bezárás

Wellness

Wellness facility

Wellness

A Szauna-házban a 6 személyes Finnrelax szaunával és a 2 személyes Infraszaunával garantáljuk a feltöltődés és a pihenés minden pillanatát.

Szauna ház

A Szauna-házban a 6 személyes Finnrelax szaunával és a 2 személyes Infraszaunával garantáljuk a feltöltődés és a pihenés minden pillanatát. A vendégek külön felár ellenében igénybe vehetik szaunáinkat, beleértve a 2 személyes infra szaunát, mely nem csak kivételes detoxifikáló hatással bír, de egy 30 perces szeánsz alatt akár 900 kalóriát is el lehet égetni miközben élvezzük az 50-60 fok közötti kellemes meleget. Illetve a wellnessben egy 6 személyes finn szauna is megtalálható, amely kiváló az izomfájdalmak csökkentésére, javíthatja az ízületek mozgékonyságát és enyhítheti az ízületi gyulladás fájdalmát is. Segíthet a légutak tisztításában és a keringés javulásának köszönhetően fokozódhat az ellazulás, javulhat a közérzet, csökkenhet a stressz. Kérem használat előtt olvassák el a szaunaszabályzatunkat!

Jakuzzi

Az 5 személyes Wellis Jakuzzi kiváló lehetőséget nyújt családoknak, baráti társaságoknak az igazi feltöltődésre és a nyugtató pihenésre. A jakuzzit vendégeink a főszezon idején teljesen ingyenesen igénybe vehetik (06.01-08.31), októbertől márciusig pedig felár ellenében, előre egyeztetéssel használható. Főszezon idején is a használati igényüket kérem előre jelezzék a recepción.

Sódézsa

Romániából származó 6 személyes sódézsánk a téli hónapok csodája, élvezze a forróságot a gyönyörű téli napokon. A relaxáló, sós vizes fürdő az egészségmegőrzés alapja lehet azon felül, hogy a stresszoldásban, izomlazításban is segít. A sódézsa a téli hónapokban vehető igénybe előre foglalással, felár ellenében.